Argumenten tegen windmolens?

Cartoon_SolarAdvanced

bron: http://www.hellertoon.com

Ik blijf me verbazen over de argumenten die ik regelmatig hoor tegen duurzame energie. Het zou niet de moeite waard zijn of “die windmolens draaien alleen op subsidie”.

Dat subsidie voor windmolens inderdaad geld kost ontken ik niet, maar waarom mag een duurzame energie niet een steuntje in de rug krijgen? We krijgen er als maatschappij mijn inziens veel voor terug.

En laten we de nadelen van onze conventionele energie, zoals kolen,olie en nucleair niet vergeten. Hiermee zijn we ondertussen ons leefmilieu aan het vervuilen en verstoren. En wat zijn daar de kosten wel niet van?!

Laten we meer open staan voor ontwikkelingen die energie opwekking en een leefbare omgeving beter combineren. Geef ze een kans! Dat vergroot je eigen kansen ook.

Over danielle

Initiatiefnemer van New Hippy blog, gestart vanuit mijn eigen zoektocht naar bewust en eerlijk leven. Nieuwsgierig onderzoek ik duurzame producten, winkels en concepten. In steekwoorden: moderne vrouw, freelance internet manager, afgestudeerd stylist, 10 km Loop Rotterdam. Grootste zonde: autorijden...en heeft nu een waardig alternatief gevonden in een elektrische Nissan Leaf
Dit bericht is geplaatst in Groen leven, Groene energie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *