Eindelijk rijd ik elektrisch!

Ik en mijn Nissan Leaf

Ik en mijn Nissan Leaf

Vrijdag was t zover! Eindelijk kreeg ik mijn elektrische Nissan Leaf. Ik ben uitgekozen om testrijder te zijn in het projectA15. Ik promoot hiermee elektrisch rijden en autodelen. Nu is dat niet nieuw voor mij. Lees maar eens wat van mijn oude blogs over elektrisch rijden. Delen deed ik mijn benzine auto ik al op het platform Snappcar. Maar nu kan ik live mensen laten ervaren wat elektrisch rijden is, in plaats van erover te schrijven.

10 Leafs op een rij

Aan de voet van de Erasmusbrug had de organisatie van project A15 een goed feestje georganiseerd. Er stonden 10 grijze Nissan Leafs uitgestald op de kade. Allemaal mooie bestikkering en achterop mijn eigen logo van New Hippy. Trots! Eerst werd ik vereeuwigd met de Leaf voor foto’s op de Snappcar site. Daarna ontving ik uit de handen van de wethouder Alexandra van Huffelen mijn sleutel. Het was echt een beetje onwerkelijk. Ik wilde na mijn testweek met de Leaf vorig jaar, zo graag elektrisch rijden en nu werd het waarheid.

Wethouder Alexandra van Huffelen & Danielle Hoogendijk

Wethouder Alexandra van Huffelen & Danielle Hoogendijk

Wat is project A15?

De camera’s van ‘Koffietijd’ waren er ook de hele middag bij. Kijk voor een korte impressie en uitleg over project A15 dit filmpje.

En nu delen! misschien met jou?

Na deze intensieve middag, is het allemaal pas echt begonnen. Ik moest de laadpas activeren, de Leaf op Snappcar zetten etc. En …gaan nadenken hoe ik zoveel mogelijk mensen elektrisch rijden kan laten ervaren. Wie vind het leuk een elektrische auto te huren? Misschien voor mensen die met duurzaamheid bezig zijn voor hun werk. Of voor mensen die nieuwsgierig zijn, voor petrolheads die de snelheid eens willen uitproberen. Of hopelijk gewoon mijn buurman voor wie de Leaf, die nu in zijn straat staat, wel heel toegankelijk wordt.

Als je nieuwsgierig bent, bekijk mijn Leaf eens op Snappcar of bekijk alle 10 de testrijders.

** 5,- korting op de verhuur wordt je aangeboden door Snappcar!

 

Over danielle

Initiatiefnemer van New Hippy blog, gestart vanuit mijn eigen zoektocht naar bewust en eerlijk leven. Nieuwsgierig onderzoek ik duurzame producten, winkels en concepten. In steekwoorden: moderne vrouw, freelance internet manager, afgestudeerd stylist, 10 km Loop Rotterdam. Grootste zonde: autorijden...en heeft nu een waardig alternatief gevonden in een elektrische Nissan Leaf
Dit bericht is geplaatst in Groen leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Eindelijk rijd ik elektrisch!

  1. Pingback: Vooroordelen hebben is heel normaal | New Hippy | www.NewHippy.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *