Elektrisch Rijden Rally – Rotterdam-Barcelona

Elektrisch Rijden RallyMet een 100% elektrische auto zo snel mogelijk naar Barcelona! Met een club elektrisch auto’s een Elektrisch Rijden Rally racen. Wie ziet hier ook de lol van in? En wil de uitdaging oppakken!!

  • Rally: Rotterdam- Barcelona
  • Datum: 5 juli – 8 juli

Ik wil graag ervaren wat het is om met een Ev op vakantie te gaan, te rijden en te laden. Ik heb de route virtueel verkend en zelfs met mijn 24 KWh Nissan kan het. Dus of we kunnen laden is niet de vraag. De uitdaging is: hoe lang gaat deze rally duren? Dus vandaar deze Rally! Ik zou het supertof vinden om dit met een club elektrische rijders te ondernemen in rally vorm.

Alles lezen over de Rally>>

Rally tegen tweelingmodel auto

Nu is het niet eerlijk om een Nissan tegenover een Tesla te zetten. Het idee is dat er 2 elektrisch auto’s met dezelfde batterij capaciteit mee doen om van een rally te kunnen spreken. Op deze manier rijden deze 2 rally tegen elkaar. Voorbeeld Rijd jij een BMW i3, nodig dan iemand uit die er ook een heeft. Of als ik een aanmelding heb ontvangen post ik dit op deze site en kan je zien of je een rally aan kan gaan.

Spelregels Elektrisch Rijden Rally

We starten op dezelfde plek en dag en je moet uiterlijk de 3e dag binnenkomen op een vastgesteld eindpunt. Het is de bedoeling dat je met zijn 2-en in 1 auto rijd, zodat je kunt wisselen met rijden. Er moet een verplichte stopperiode per 24-uur zijn om te rusten, zodat we allemaal uitgerust en veilig aankomen. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf. Echter zie je een elektrische rijder in nood, dan help je natuurlijk. Indien er alleen enkele aanmeldingen zijn, zal er een ander soort wedstrijd element worden toegevoegd.

Aanmelding

Aanmelding voor 5 juni -> email: danielle@newhippy.nl Vermeld met welke auto en batterij inhoud. En wie de 2e (3e en 4e) persoon wordt.

Alles lezen over de Elektrisch Rijden Rally>>

Dit bericht is geplaatst in Elektrisch rijden met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *