Vooroordelen hebben is heel normaal

quote change the world

bron: wordboner.com

Heb jij vooroordelen over elektrisch rijden? Dat is heel normaal. Wij mensen behouden graag de status quo. Veranderen doet namelijk ‘pijn’. Je moet er namelijk moeite voor doen om gedrag of gewoonten te veranderen. Daarom is afvallen ook zo moeilijk en verzinnen we graag allerlei redenen (lees: vooroordelen) om niet te veranderen.

Daag jezelf uit!

Dit wist je natuurlijk al lang. Dus daag jezelf eens uit; kom gewoon eens een rondje rijden voordat je alle nadelen van elektrisch rijden opsomt. Je hoeft de auto niet te huren, te kopen of je geliefde benzine auto gelijk weg te doen. Maar sta gewoon eens open voor wat de toekomst je te bieden heeft. Ik stel mijn auto met alle liefde beschikbaar om je deze ervaring te schenken. Deze open invitatie aannemen? Mail mij danielle@newhippy.nl of tweet mij @NewHippyBlog.

Mijn ervaringen; elektrisch rijden is gewoon!

Ik ben 6 maanden geleden elektrisch rijden ambassadeur geworden voor project A15. Dat houdt in dat ik een 100% elektrische auto rijd, de Nissan Leaf, en anderen zo veel als mogelijk elektrisch rijden laat ervaren.
Mijn ervaringen met elektrisch rijden van afgelopen 6 maanden beschrijf ik op het blog van het project A15. Er is een hoop veranderd, maar ook weer niet. Het blog heet dan ook; ‘Elektrisch rijden is gewoon’.

Over danielle

Initiatiefnemer van New Hippy blog, gestart vanuit mijn eigen zoektocht naar bewust en eerlijk leven. Nieuwsgierig onderzoek ik duurzame producten, winkels en concepten. In steekwoorden: moderne vrouw, freelance internet manager, afgestudeerd stylist, 10 km Loop Rotterdam. Grootste zonde: autorijden...en heeft nu een waardig alternatief gevonden in een elektrische Nissan Leaf
Dit bericht is geplaatst in Elektrisch rijden, Groen leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *